СВЕТСКИ ДЕН НА ПРЕДВРЕМЕНОТО ПОРОДУВАЊЕ

НУ Археолошки музеј на Македонија, како и многу други објекти во светот, денес е осветлен во виолетово светло, со што се вклучи во одбележувањето на 17 ноември „Ден на на…

Коментарите се исклучени на СВЕТСКИ ДЕН НА ПРЕДВРЕМЕНОТО ПОРОДУВАЊЕ
Read more about the article СВЕТСКИ ДЕН НА ПРЕДВРЕМЕНОТО ПОРОДУВАЊЕ
sdr

Одбележување на светскиот ден на хемофилијата

Под мотото ТРЕТМАН ЗА СИТЕ ВИЗИЈА ЗА СИТЕ, на 17 ти април, а во организација на Здружение на хемофиличари на Македонија, се одбележа светскиот ден на борба против хемофилијата, при…

Коментарите се исклучени на Одбележување на светскиот ден на хемофилијата

Одбележување на меѓународниот ден на лицата со аутизам

И оваа година НУ Археолошки музеј на Македонија се придружи на одбележувањето на 2-ри Април - Меѓународниот ден на аутизмот, со што во 19 часот музејот беше осветлен во сина…

Коментарите се исклучени на Одбележување на меѓународниот ден на лицата со аутизам

Одбележувањето на Часот на планетата Земја

НУ Археолошки музеј  во саботата на 19 март ги исклучи светлата и се приклучи на светскиот настан – Часот на планетата Земја. Глобалната организација на оваа светска акција чие мото…

Коментарите се исклучени на Одбележувањето на Часот на планетата Земја