Вашата крв спасува живот – Придружете ни се!

Почитувани, НУ Археолошки музеј на Македонија Ви изразува неизмерна благодарност за денешниот голем јавен одзив на нашата втора крводарителска акција „Вашата крв спасува живот – Придружете ни се!“. По успешната…

Коментарите се исклучени на Вашата крв спасува живот – Придружете ни се!

10 ЈУБИЛЕЈНА АРХЕОЛОШКА ИЗЛОЖБА КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ ВО АРХЕОЛОГИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА 2006-2016

На 28 .12.2016. во 19 часот, во просториите на Археолошкиот музеј свечено беше отворена 10 –та јубилејна археолошка изложба – Капитални проекти во археологијата на Република Македонија. Изложбата ја организира…

Коментарите се исклучени на 10 ЈУБИЛЕЈНА АРХЕОЛОШКА ИЗЛОЖБА КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ ВО АРХЕОЛОГИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА 2006-2016

ЕВРОПСКИ ДЕНОВИ НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО 2016

Од минатата година и НУ Археолошки музеј на Македонија се приклучи  на манифестацијата Европски денови на културно наследство, која што е  во организација на НУ Музеј на Македонија, така што…

Коментарите се исклучени на ЕВРОПСКИ ДЕНОВИ НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО 2016

Крводарителска акција – Вашата Крв Спасува Живот-Придружете Ни Се !

Почитувани, НУ Археолошки музеј на Македонија Ви изразува неизмерна благодарност за вчерашниот масовен јавен одзив на нашата хуманитарна крводарителска акција „Вашата крв спасува живот - Придружете ни се!“ . Пред…

Коментарите се исклучени на Крводарителска акција – Вашата Крв Спасува Живот-Придружете Ни Се !