Гостување на изложбата „ЦЕНТРАЛЕН БАЛКАН ПОМЕЃУ ГРЧКИОТ И КЕЛТСКИОТ СВЕТ КАЛЕ – КРШЕВИЦА 2001-2011“ во Археолошкиот музеј на Македонија

Археолошкиот локалитет КАЛЕ се наоѓа на падините на планината Руен во селото Кршевица, петнаесетина километри јужно од Врање и недалеку од Бујановац. Се простира на едно издолжено плато со падини…

Коментарите се исклучени на Гостување на изложбата „ЦЕНТРАЛЕН БАЛКАН ПОМЕЃУ ГРЧКИОТ И КЕЛТСКИОТ СВЕТ КАЛЕ – КРШЕВИЦА 2001-2011“ во Археолошкиот музеј на Македонија

Вашата крв спасува живот – Придружете ни се!

Почитувани, НУ Археолошки музеј на Македонија Ви изразува неизмерна благодарност за денешниот голем јавен одзив на нашата втора крводарителска акција „Вашата крв спасува живот – Придружете ни се!“. По успешната…

Коментарите се исклучени на Вашата крв спасува живот – Придружете ни се!

Крводарителска акција – Вашата Крв Спасува Живот-Придружете Ни Се !

Почитувани, НУ Археолошки музеј на Македонија Ви изразува неизмерна благодарност за вчерашниот масовен јавен одзив на нашата хуманитарна крводарителска акција „Вашата крв спасува живот - Придружете ни се!“ . Пред…

Коментарите се исклучени на Крводарителска акција – Вашата Крв Спасува Живот-Придружете Ни Се !