Учество на археолошки европски саеми, 2015 – Салерно,Италија и во Лувр, Париз

Република Македонија со штанд претставуван од Управата за заштита на културното наследство (УЗКН) учествува на 19. Медитеранска берза за археолошки туризам, која од 29 октомври до 1 ноември се одржа во…

Коментарите се исклучени на Учество на археолошки европски саеми, 2015 – Салерно,Италија и во Лувр, Париз