Европски денови на културното наследство 2017 – European Heritage Days 2017

Одбележувањето на Европските денови на културното наследство датира од 1991 год, на иницијатива на Советот на Европа, и со подршка на Европската унија, a oд 1996 год. се приклучува и…

Коментарите се исклучени на Европски денови на културното наследство 2017 – European Heritage Days 2017