Промоција на вториот број на студентското списание „Axios“

Во рамки на својата стратегија за промоција на археологијата во Р. Македонија, и особено на развојот на младиот археолошки кадар, НУ Археолошки музеј на Македонија ја овозможи промоцијата на вториот…

Коментарите се исклучени на Промоција на вториот број на студентското списание „Axios“