Промоција на вториот број на студентското списание „Axios“

Во рамки на својата стратегија за промоција на археологијата во Р. Македонија, и особено на развојот на младиот археолошки кадар, НУ Археолошки музеј на Македонија ја овозможи промоцијата на вториот…

Коментарите се исклучени на Промоција на вториот број на студентското списание „Axios“

ПРОМОЦИЈА НА ВОДИЧ НИЗ ПОСТОЈАНАТА АРХЕОЛОШКА ПОСТАВКА

На 24.01.2017 година, во просториите на НУ Археолошки музеј на Македонија, свечено е промовирано изданието Водич низ постојаната археолошка поставка. Како проект на НУ Археолошки Музеј на Македонија и дел…

Коментарите се исклучени на ПРОМОЦИЈА НА ВОДИЧ НИЗ ПОСТОЈАНАТА АРХЕОЛОШКА ПОСТАВКА