СВЕТСКИ ДЕН НА ПРЕДВРЕМЕНОТО ПОРОДУВАЊЕ

НУ Археолошки музеј на Македонија, како и многу други објекти во светот, денес е осветлен во виолетово светло, со што се вклучи во одбележувањето на 17 ноември „Ден на на…

Коментарите се исклучени на СВЕТСКИ ДЕН НА ПРЕДВРЕМЕНОТО ПОРОДУВАЊЕ
Read more about the article СВЕТСКИ ДЕН НА ПРЕДВРЕМЕНОТО ПОРОДУВАЊЕ
sdr