Одбележување на светскиот ден на хемофилијата

Под мотото ТРЕТМАН ЗА СИТЕ ВИЗИЈА ЗА СИТЕ, на 17 ти април, а во организација на Здружение на хемофиличари на Македонија, се одбележа светскиот ден на борба против хемофилијата, при…

Коментарите се исклучени на Одбележување на светскиот ден на хемофилијата