Одбележување на меѓународниот ден на лицата со аутизам

И оваа година НУ Археолошки музеј на Македонија се придружи на одбележувањето на 2-ри Април - Меѓународниот ден на аутизмот, со што во 19 часот музејот беше осветлен во сина…

Коментарите се исклучени на Одбележување на меѓународниот ден на лицата со аутизам