Изложба во Кочани

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Во просториите на ЛУ Библиотека „Искра“ во Кочани на 11.12.2019 (среда) ќе се одржи изложба на која ќе бидат претставени готовите изработки од проектот “Едукативна работилница за деца и млади” која е организирана во соработка со Музејската збирка во Кочани.

За оваа изложба е изработен и каталог.