Античките мозаици од Равена

Колекцијата од верни копии на античките мозаици, кои се нераздвоен дел од монументалните градби во Равена е изработена во почетокот на 50-тите години на XX век со цел светот да…

Коментарите се исклучени на Античките мозаици од Равена