Epigrafika dhe skulptura

Koleksioni “Epigrafika dhe skulptura” është i përbërë nga objekte muzeore që datojnë që nga koha e bronzit të vonë deri në antikitetin e vonë (shek. XII p.e.s. - shek. IV…

Komentet te Epigrafika dhe skulptura Janë të Mbyllura

Mozaikët antikë të rrafshëta

Колекцијата од верни копии на античките мозаици, кои се нераздвоен дел од монументалните градби во Равена е изработена во почетокот на 50-тите години на XX век со цел светот да…

Komentet te Mozaikët antikë të rrafshëta Janë të Mbyllura