#WORLDCHILDRENSDAY

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Археолошкиот музеј и оваа година е осветлен во сина боја давајќи поддршка за најважниот ден во годината на УНИЦЕФ,
20 ти ноември
👉#СветскиотДенНаДетето
#ReimagineEducation
#WorldChildrensDay