Виртуелна посета на ,,100 години Требениште”

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Археолошкиот музеј во чекор со музеите ширум светот 😊

Виртуелната посета на најекслузивната интернационална изложба на овие простори ,,100 години Требениште” е совршена идеја во овие денови кога сите сме во домашна изолација.
Уживајте во мистиката и убавината на наодите од оваа позната некропола.
#СедиСиДома и #ПосетиИзложба
👇
https://my.matterport.com/show/?m=1zAEcXfadcX&utm_source=4