Micheletti Award 2016

Европската музејска академија го отвори конкурсот за учество на Micheletti Award 2016. Манифестацијата ќе се одржи на Грчкиот остров Лезбос во Museum of of the Olive Oil Production, организиран од страна…

Коментарите се исклучени на Micheletti Award 2016

Бреша, Италија – Пласман според Е.М.А. „Археолошкиот музеј меѓу 15те најдобри во Европа“

Делегација од НУ Археолошкиот музеј на Македонија отпатува  на јубилејното 20 годишно доделување на Европската Музејска Академија (Е.М.А.) - „LUIGI MICHELETTI AWARD “, кое се одржа од 07 до 09…

Коментарите се исклучени на Бреша, Италија – Пласман според Е.М.А. „Археолошкиот музеј меѓу 15те најдобри во Европа“