ЕВРОПСКИ ДЕНОВИ НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО 2016

Од минатата година и НУ Археолошки музеј на Македонија се приклучи  на манифестацијата Европски денови на културно наследство, која што е  во организација на НУ Музеј на Македонија, така што…

Коментарите се исклучени на ЕВРОПСКИ ДЕНОВИ НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО 2016