ЧАС НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА

Деветта година по ред, Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, кога во 20:30 часот по локално време, во период од еден час…

Коментарите се исклучени на ЧАС НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА

Часот на планетата Земја 2017 – Заблескај светлина на климатските промени

Седма година по ред, Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, во која учествуваат над 170 држави ширум светот, во повеќе од 7000…

Коментарите се исклучени на Часот на планетата Земја 2017 – Заблескај светлина на климатските промени