ЧАС НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА

Деветта година по ред, Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, кога во 20:30 часот по локално време, во период од еден час…

Коментарите се исклучени на ЧАС НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА