Одбележување на меѓународниот ден на туристички водичи

НУ Археолошкиот Mузеј на Македонија и Здружението на туристички водичи и придружници на Македонија,  „Меѓународен ден на туристичките водичи - 21 Февруари“ оваа година заедно го одбележаа преку организиран настан…

Коментарите се исклучени на Одбележување на меѓународниот ден на туристички водичи