Одбележувањето на Часот на планетата Земја

НУ Археолошки музеј  во саботата на 19 март ги исклучи светлата и се приклучи на светскиот настан – Часот на планетата Земја. Глобалната организација на оваа светска акција чие мото…

Коментарите се исклучени на Одбележувањето на Часот на планетата Земја