Светски ден на аутизмот – Light It Up Blue 2017

На иницијатива на Генералното Собрание на Обединетите Нации, секоја година на 2 април се организираат настани и активности со цел да ја подигнат свеста на јавноста за аутизмот, да информираат…

Коментарите се исклучени на Светски ден на аутизмот – Light It Up Blue 2017