Бреша, Италија – Пласман според Е.М.А. „Археолошкиот музеј меѓу 15те најдобри во Европа“

Делегација од НУ Археолошкиот музеј на Македонија отпатува  на јубилејното 20 годишно доделување на Европската Музејска Академија (Е.М.А.) - „LUIGI MICHELETTI AWARD “, кое се одржа од 07 до 09…

Коментарите се исклучени на Бреша, Италија – Пласман според Е.М.А. „Археолошкиот музеј меѓу 15те најдобри во Европа“