Свечено отворање на библиотеката на фондацијата „Кирил Трајковски “во Археолошки музеј

На 31 март , во просториите на НУ Археолошки музеј на Македонија, свечено е отворена библиотеката на фондацијата „Кирил Трајковски“. Самата фондација „Кирил Трајковски“ е регистрирана во 2012 година и…

Коментарите се исклучени на Свечено отворање на библиотеката на фондацијата „Кирил Трајковски “во Археолошки музеј