Рускиот амбасадор во посета на изложбата „Културното богатство во марките на Македонска пошта – археологија“

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Амбасадорот на Руската Федерација, Н.Е Сергеј Баздникин денес ја посети изложбата „Културното богатство во марките на Македонска пошта – археологија“, на која културното наследство е претставено на стотина поштенски марки кои се моментално изложени во фоајето на музејот.
Изложбата ќе биде отворена за посетители до крајот на август.