Подготовки за отворањето на изложбата “Статусни симболи кај пајонските заедници”

Подготовки за отворањето на изложбата “Статусни симболи кај пајонските заедници”

Подготовките за изложбата “Статусни симболи кај пајонските заедници” се во тек 
Ве очекуваме во четврток (12.12.2019) во 🕐 13 часот во Археолошкиот музеј