“Недела на археологија” и денес се одбележа со едукативна работилница

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Манифестацијата “Недела на археологија” и денес ја одбележавме со одржување на креативна работилница за дечињата од центарот Савант ❤️
#МузејЗаСите