Напред розово

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Октомври е Светски месец за борба против рак на дојката, по тој повод Археолошкиот музеј во текот на целиот месец во знак на поддршка и подигнување на свеста ќе биде осветлен во розова боја