Најава за отворање на изложбата ,,Перуанска Амазонија”

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Археолошкиот музеј на Македонија во соработка со Почесниот Конзулат на Перу во Македонија Ви ја презентира патувачката изложба под наслов ,,Перуанска Амазонија” која обединува фотографии од 18 автори.

Отвoрањето на изложбата ќе биде на 18 ти септември во 19 ч. просториите на Археолошкиот музеј на Македонија и ќе биде отворена за посетителите до 03 ти октомври.