Изложба и видео презентација за Градиште, Неготино

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

На 25.12.2019 (среда) во 12 часот во конференциската сала на Археолошкиот музеј ќе се одржи презентација на резултатите од истражувањата на Градиште, Неготино – Антигонеа преку изложба и видео презентација.