Едукативна работилница за лицата со попреченост од здружението Dua Ylberin

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Во Археолошкиот музеј денеска се одржа едукативна работилница за лицата со попреченост од здружението Dua Ylberin

Музејот се вклучи во тековната кампања за лицата со попреченост кои се секогаш наши добредојдени гости ♥️