Едукативна работилница за деца

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Едукативниот центар Bright Kids кој е познат како центар за едуцирање и поттикнување на креативноста и имагинацијата на дечињата, денеска го одржа својот креативен час во нашата опремена археолошка едукативна работилница “Млади археолози” преку која децата се запознаа со археологијата, а потоа ги разгледаа изложените артефакти во постојаната и времената поставка.

Археолошкиот музеј е музеј за сите!