Донирани зашитни маски од Националната опера и балет

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Бројот на општествено одговорни институции сé повеќе се зголемува. Пример за една таква институција е и Националната опера и балет.

Упатуваме голема благодарност до генералниот директор на Националната опера и балет, м-р Васо Ристов и секторот за костимирање, кои изработија и донираа заштитни маски за вработените во Археолошкиот музеј.