Дечињата од СОС детско село во посета на музејот

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Дечињата од СОС детско село денеска беа во посета на Археолошкиот музеј како дел од манифестацијата “Недела на археологијата” за што добија благодарници и подароци ❤️