“БЕЛА НОЌ“ – 03.10.2015

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

НУ Археолошки музеј се приклучува на манифестацијата „Бела ноќ 2015“  на 03.10.2015 и тоа од од 20 часот до 01 часот по полноќ, со бесплатен влез за посетителите.