Членовите на Светската царинска организација во посета на музејот

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Членовите на Светската царинска организација денес беа во посета на Археолошкиот музеј како дел од програмата на тридневната 14 та Конференција за партнерство во царинското истражување и развој – ПИКАРД која за прв пат оваа година се одржа во Скопје.
Мотивот ,,Големата мајка” беше искористен за лого на овогодинешната меѓународна конференција ПИКАРД.