Тактилни слики

Во 2020 година Археолошкиот музеј го реализираше проектот ,,Пристапен музеј” поддржан од Балканската музејска мрежа. Во рамките на овој проект се снимени десет аудионарации за експонати, видеа на знаковен јазик…

Коментарите се исклучени на Тактилни слики