Бела ноќ

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Како и секоја година така и оваа, Археолошкиот музеј по повод “Бела ноќ” ќе биде отворен за посетители од 18:00 до 00:00 часот.
Во склоп на овој настан ќе се одржи и работилница со учениците од приватното средно училиште “Саба”.
Влезот ќе биде бесплатен.