Бела ноќ во Археолошкиот музеј на Македонија

  • Post category:Настани
  • Reading time:0 mins read

Археолошкиот музеј по 14 ти пат е дел од настанот “Бела ноќ” кој ќе се одржи на 6 ти октомври во сабота.
Музејот ќе работи до полноќ , а влезот за посетители е бесплатен од 18ч до 00ч.