Бела ноќ 2020

  • Post category:Настани
  • Reading time:1 mins read

Им благодариме на 150-те посетители кои вечерва го посетија Археолошкиот музеј 😊
Додека возрасните ја разгледуваа постојаната поставка, најмладите најпрво слушаа кратко предавање за палеолитот, по што се одржа едукативната работилница “Почетоци”.
Сите посетители во текот на посетата се придржуваа до строго утврдениот протокол.