Самит – Отворен Балкан – 08.06.2022

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Самит - Отворен Балкан - 08.06.2022
На 08.06.2022 во Охрид, како дел од самитот Отворен Балкан, се одржа панел сесија Отворен Балкан отвора култура, на која се разговараше за огромните можности за културна соработка меѓу државите од западен Балкан.
На покана на министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска, на сесијата присуствуваше в.д. директорката на Археолошкиот музеј, Славица Бабамова.

Самит - Отворен Балкан - 08.06.2022