Работилница со средношколците од уметничкото училиште

Непосредно пред затворањето на изложбата ,,Raffaelo: Opera Omnia” се одржа уште една работилница со средношколците од уметничкото училиште ,,Лазар Личеновски” од Скопје.

Им благодариме на талентираните ученици за прекрасните изработки 

Изложбата имате можност да ја посетите уште овој викенд 😊