Посета на професори и постдипломци од Универзитетот од Гдањск

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Професори и постдипломци од Универзитетот од Гдањск, Р. Полска кој работат зедно со НУ Археолошки музеј на меѓународниот проект “Археолошки истражувања на локалитетот Градиште кај Неготино” викендов ги посетија локалитетите @arheoparkbrazda , @tumba_madzari , Скопскиот аквадукт и Археолошкиот музеј со што имаа прилика одблиску да се запознаат со проектите и активностите во кој е вклучен музејот.