Одбележан меѓународниот ден на лицата со попреченост

Меѓународниот ден на лицата со попреченост чие овогодишно мото е ,,Лидерство и учество на лицата со попреченост кон инклузивен, пристапен и одржлив пост-Ковид 19 свет” го одбележавме со супер дружба со членовите на здружението ,,Во мојот свет” за кои се одржа креативна работилница на која беа боени керамички садови