НУ АРХЕОЛОШКИ МУЗЕЈ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВЕ ПОКАНУВА НА ИЗЛОЖБАТА „ПРАИСТОРИЈА – ВО СТРУМИЧКО РАДОВИШКИОТ РЕГИОН“ – 09.03.2023 (четврток)

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

НУ АРХЕОЛОШКИ МУЗЕЈ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВЕ ПОКАНУВА НА ИЗЛОЖБАТА „ПРАИСТОРИЈА – ВО СТРУМИЧКО РАДОВИШКИОТ РЕГИОН“

Ни претставува голема чест да Ве поканиме на 09.03.2023 (четврток) со почеток од 13:00 часот на отворање на изложбата во организација на Археолошкиот музеј на РСМ 🏛️