Бесплатен секоја прва сабота во месецот

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Почитувани,

Во интерес на посетителите и со желба за поголема посетеност, Археолошки музеј Ве известува дека влезот ќе биде бесплатен секоја прва сабота во месецот.

Ве очекуваме!