Бесплатен влез по повод 8 септември, Денот на независноста

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

По повод 8 септември, Денот на независноста, Археолошкиот музеј🏛на Република Северна Македонија ќе биде отворен од 10.00 до 17.00 часот. Влезот е бесплатен.