Бесплатен влез по повод 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

  • Post category:Новости
  • Reading time:1 mins read

Археолошкиот музеј се вклучува во светската мрежа на музеи и галерии кои го одбележуваат 18 Мај – Меѓународен ден на музеите.
Влезот ќе биде бесплатен со цел со цел презентирање на богатото културно наследство на сите посетители.

Ве очекуваме!