Planifikoni vizitën tuaj

Si të arrini në muze...

Address:

Dimitar Vlahov b.b., 1000 Skopje, Republic of North Macedonia

 • Phone: +389 2 3233 999
 • e-mail:  contact@amm.org.mk

Public transport

 • Bus station „Kale“

Buses: 2, 2А, 8, 12, 19

Buses: 3, 3Б, 4, 4А, 5, 7, 7Б, 15, 21, 22, 24, 26, 50, 57, 57А, 59

 • Bus station „MNT

Buses: 16, 26, 50, 57, 57А, 17А

Parking

Biletat dhe caktimi i orarit për vizitorët

 Çmimi i një bilete të vetme vetëm për ekspozitën e përhershme (qytetarë e Maqedonisë së Veriut):

 • studentë dhe pensionistë – 50 denarë
 • grup i organizuar i vizitorëve mbi 29 vjeç (mbi 6 persona) – 50 denarë

Hyrje falas për vizitorët (qytetarë e Maqedonisë së Veriut):

 • fëmijë deri në 7 vjeç
 • personat e rrezikuar social
 • fëmijë nga jetimorët
 • studentë (çdo të enjte)
 • Nxënës të shkollave të mesëme (çdo të mërkurë)
 • Hyrja falas për personat me aftësi të kufizuara

Çmimi i biletës për një vizitorë të huaj:

 • 150 denarë
 • student (kartela: ISIC, Euro 26 – kartela nuk vlejnë për ekspozita të veçanta) – 150 denarë

Çmimi i biletës në grup për vizitorët e huaj:

 • grup i organizuar i vizitorëve (mbi 6 persona) – 150 denarë
 • Prezantimi i objekteve arkeologjike të muzeut nga guidët përfshihet në çmimin e biletës

Muzeu është i mundëshëm dhe bashkëpunon me persona me aftësi të kufizuara dhe realizon ekspozita dhe punëtori krijuese të përshtatura për nevojat e tyre.
• * Në muze është e lejuar hyrja me qenë që shoqërojnë personat me aftësi të kufizuara
• Kontaktoni për caktimin e orarëve për vizitorët në grupe:

 • telefoni: +389 70 366 096
 • e-mail: contact@amm.org.mk

* Sipas orarit të punës së Muzeut, biletat e fundit mund t’i blini jo më vonë se ora 17:00

Aksesueshmëria

 The museum is accessible, cooperates with organizations and associations for people with disabilities (autistic spectrum, ADHD, physical disability, mental disability, deaf and hard of hearing people, as well as visually impaired people) and continuously realizes creative workshops adapted to their needs.

People with disabilities are always welcome at the Archaeological Museum, our employees have knowledge of the specificities of these people and can respond accordingly to their needs.

The educational workshops, apart from the educational corner in the museum, are also held in the Neolithic village “Tumba Madzari”.

 

 

The Museum is accessible to visitors with disabilities and carries out exhibitions and creative workshops adjusted to the needs of the visitors 

Protokolli i vizitës

 

 

Plani i muzeut