Fillojmë me projektin “Pyet arkeologun”

  • Post category:Uncategorized
  • Reading time:1 mins read

Të dashur fëmijë, ajo çfarë ju keni dashur gjithmonë të pyesni një arkeolog, por nuk keni pasur mundësi?

Tami do të keni mundësinë ta bëni këtë tani.

Duke filluar nga sot, 18.05.2021 (e martë), Muzeu arkeologjik i Republikës së Maqedonisë së Verioriut fillon aktivitetin “Pyet arkeologun”.

Përmes këtij aktiviteti ne dëshirojmë që ju, si vizitorët tanë të rinj, të mundësoni që të bëni pyetje për gjithçka që ju intereson në fushën e arkeologjisë.

Pyetjet e marra do të ju përgjigjem përmes një videoje që do të postohet në rrjetet sociale, në mënyrë që të gjithë të marrin një përgjigje për pyetjen e tyre.

Na dërgoni pyetjet tuaja përmes mesazheve në rrjetet tona sociale.

Ju presim!

Dhe mbani mend, nuk ka pyetje të çuditshme, ka vetëm pyetje që nuk bëhen.

* “Pyet Arkeologun” është pjesë e ditës ndërkombëtare të Muzeve 2021, tema e së cilës për këtë vit është “E ardhmja e Muzeve – rimëkëmbja dhe riinterpretimi”.